Conducerea grămezilor este cea mai modernă metodă de grămadă de fundații pentru construcții rezidențiale și industriale, utilizată în întreaga lume. Această metodă este cea mai solicitată în Europa și Asia. Tehnologia modernă scufundă chiar grămezi grele cu o secțiune transversală mare – 350 × 350 mm și 400 × 400 mm.

Construirea de câmpuri de grămadă, fundații și fundații de grămadă utilizând cea mai modernă tehnologie de mare viteză de indentare statică a grămezii. Scufundarea grămezilor prin metoda de indentare statică constă în scufundarea elementelor din beton armat sau oțel (piloți, țevi, grămezi de tablă) gata făcute în pământ folosind mașini speciale care se pot deplasa independent (IED). Echipamentele sunt capabile să utilizeze static, folosind propria greutate și greutăți suplimentare calibrate, să transfere sarcina de indentare necesară pentru ca grămada să treacă prin straturi dense de sol și să atingă capacitatea portantă necesară direct pe corpul grămezii.

Mașinile moderne funcționează foarte eficient cu piloți din beton armat, conducând până la 60 de piloți pe schimb, fără găuri preliminare.