Fundația este o etapă foarte responsabilă și dificilă din punct de vedere tehnologic de construire a unei case.
Majoritatea clienților nu înțeleg importanța fundației și încearcă să economisească pe ea. În compania noastră, prețurile pentru fundații sunt puțin mai mari decât cele ale concurenților, dar acest lucru se datorează calității ridicate a muncii și aderenței la tehnologie.

Uneori, clienții angajează organizații terțe pentru construirea fundației sau fac acest lucru pe cont propriu. Foarte des, astfel de fundații au abateri nu în bine, ca să nu mai vorbim despre modul în care se face munca care nu este vizibilă din exterior.

Adesea întâlnim o situație în care, din cauza unei încălcări a tehnologiei și ca urmare a modificărilor, prețul fundației crește cu 30-80%. Drept urmare, fundația este mai scumpă, dar de calitate mai scăzută.

Nu insistăm să comandăm o fundație de la compania noastră. Dar dacă totuși decideți să faceți fundația pe cont propriu, atunci vă rugăm să respectați standardele pentru efectuarea acestor lucrări, deoarece:

Construiți o casă nu timp de un an, ci de mulți ani;
distrugerea fundației nu începe imediat, ci după câțiva ani.
Iată care sunt standardele pe care vă cerem să le urmăriți:

Grad de beton nu mai mic de M-300 (B22.5). Este mai bine să cumpărați beton de la companii mari.
Nu sudați niciodată armăturile.
Nu ar trebui să existe tije verticale, armătura trebuie legată în cerc.
Armătura nu trebuie să atingă solul, nisipul sau cofrajul.
Întregul volum de beton este turnat dintr-o dată.
Asigurați-vă că aplicați contracția vibrațiilor.
Și cel mai important, amintiți-vă după turnare, nu mai este vizibil ce a fost săpat și cum a fost conectată armătura. Nu este dificil să înlocuiți ferestrele și acoperișul, dar fundația este foarte.

Cel mai rapid și mai ieftin mod de a obține o bază solidă. Este utilizat foarte activ acolo unde există o diferență mare de înălțime. În combinație cu șina de canal oferă o bază bună pentru orice casă sau saună din lemn.

O alternativă la fundația cu șurub, acestea pot fi comparate din punct de vedere al costului și fiabilității. Principala diferență constă în materialele utilizate și în timpul instalării, construcția stâlpilor de beton va dura puțin mai mult. În combinație cu fonduri de ten, creează o bază excelentă pentru o viitoare casă.

Un tip de fundație foarte popular și fiabil, recomandat pentru toate tipurile de case din lemn. Excelent pentru zonele cu diferențe de altitudine reduse. Un tip de fundație relativ ieftin. Recomandat pentru casele cu o suprafață mare de construcție, deoarece vă permite să reduceți costurile fundației.

O fundație fiabilă pentru case de orice tip, distribuie perfect toate sarcinile în timpul funcționării sale. Una dintre cele mai scumpe fundații la etapa inițială, dar mai târziu puteți economisi bani la încălzirea prin pardoseală, hidroizolați primul etaj, reduceți secțiunea transversală a grinzilor sau nu le utilizați deloc la așezarea plăcilor. Recomandat pentru zone plane și case cu o zonă mică de construcție.

Sunt utilizate în soluri dificile, dacă este necesar, la un subsol, inundații sezoniere ridicate ale amplasamentului, diferențe mari de înălțime.