DESPRE COMPANIE

GEOPILE operează pe piețele Moldovei și României din 2016 și se dezvoltă rapid în domeniul său de activitate, completând în mod constant propria bază de clienți. Luăm o atitudine foarte responsabilă față de recrutarea de specialiști, astfel încât numai arhitecți, ingineri, designeri și manageri de primă clasă lucrează pentru noi, ținând cont de toate dorințele și cerințele clienților.

În acest moment, GEOPILE  Angajează 15 angajați cu înaltă calificare, care sunt instruiți profesional și eficient pentru a efectua lucrări de orice complexitate.
Tehnica noastră:
Compania GEOPILE are în stoc echipamente speciale care permit implementarea proiectelor de orice complexitate.
– mașină de presare statică (2 unități);
– instalație de foraj – (2 unități).
Oferim o gamă largă de servicii și adoptăm întotdeauna o abordare responsabilă pentru îndeplinirea obligațiilor noastre. Puteți contacta oricând specialiștii noștri și puteți primi sfaturile necesare. Este profitabil și convenabil să cooperăm cu noi, deoarece noi înșine suntem angajați în producția de piloți și ridicarea fundațiilor – acest lucru permite clienților să economisească semnificativ timp și bani. Suntem preferați de multe companii care apreciază foarte mult calitatea serviciilor noastre și costurile rezonabile.
Produsele se caracterizează prin rezistență și durabilitate ridicate, deoarece folosim materiale și echipamente fiabile în procesul de producție.

Desigur, în timp, chiar și fondul de ten de cea mai înaltă calitate se uzează și este deteriorat, fiind expus la influențe nocive. În acest caz, puteți comanda un serviciu de restaurare de la noi, care va prelungi semnificativ durata de viață a fundației și va asigura siguranța clădirii. Găsim și eliminăm toate defectele din fundație, datorită cărora mulți clienți au încredere în noi.

Instalarea fundațiilor este realizată de noi fără a deteriora solul, iar specialiștii noștri sunt, de asemenea, capabili să dezvolte un proiect al unui câmp de grămadă în cel mai scurt timp posibil, luând în considerare toate caracteristicile solului.
Puteți clarifica toate întrebările apelând la birou, ai cărui angajați sunt atenți la fiecare client. Acestea sunt bine versate în produsele noastre și vă pot spune, de asemenea, în detaliu despre serviciile pe care le oferim (ridicarea fundației, instalarea de piloți și multe altele).

Lucrăm eficient, eficient și precis, veți lăsa doar feedback pozitiv cu privire la activitățile noastre!

Companie

Optimizarea soluțiilor de proiectare pentru fundații de grămadă, ținând cont de influența reciprocă a grămezilor și de funcționarea unui grătar scăzut asupra capacității lor portante. Datorită eforturilor comune ale oamenilor de știință, proiectanților și constructorilor, s-au realizat progrese semnificative atât în ​​acest domeniu de construcții, cât și în construcții în general, ceea ce a făcut posibilă aducerea proiectării fundațiilor de piloți la nivelul modern.

Companie

Presarea în grămezi este cea mai modernă metodă de construire a fundațiilor de grămadă pentru construcții rezidențiale și industriale, este utilizată în întreaga lume. În Rusia, într-o țară cu geologie complexă, această metodă este cea mai solicitată. Tehnologia modernă scufundă chiar grămezi grele de secțiuni transversale mari – 350 × 350 mm și 400 × 400 mm.

Companie

Fundația este o etapă foarte responsabilă și dificilă din punct de vedere tehnologic de construire a unei case.
Majoritatea clienților nu înțeleg importanța fundației și încearcă să economisească pe ea. În compania noastră, prețurile pentru fundații sunt puțin mai mari decât cele ale concurenților, dar acest lucru se datorează calității ridicate a muncii și aderenței la tehnologie.

CALITATE

Producem lucrări de cea mai înaltă calitate și suntem responsabili pentru rezultat.

EXPERIENȚĂ CERTIFICATĂ

Compania noastră este complet certificată. Toți angajații sunt foarte calificați și echipamentul este fiabil.

PREȚURI COMPETITIVE

Ne pasă întotdeauna de clienții noștri și suntem bucuroși să oferim sisteme de plată flexibile partenerilor noștri.

GARANȚIE

Oferim o garanție de calitate pentru toate lucrările efectuate.

EXPERIENCE

GEOPILE S.R.L. pe piață din 2016. Avem o vastă experiență în domeniu.

SUPORT

Experții noștri sunt întotdeauna gata să vă ofere asistența și sfaturile necesare cu privire la orice problemă.